Trustpilot

Gratis verzending vanaf 40,00- bestel nu!

gepersonaliseerde thermosflessen voor bedrijven

Hoe Bedrukte Thermosflessen en Thermosbekers waarde creëren als Relatiegeschenk

Een goed netwerk is ontzettend belangrijk voor je bedrijf. Het is altijd leuk om je team, klanten en zakenpartners te laten zien dat je ze waardeert met een klein cadeautje. Zo’n gebaar laat niet alleen zien dat je dankbaar bent, maar helpt ook om jouw bedrijfsnaam bekender te maken. Ben je op zoek naar een handig en leuk cadeau? Bedrukte thermosflessen of bekers zijn dan een prima keuze.

Voordelen van bedrukte thermosflessen of thermosbekers.

Mensen die werken zijn vaak druk en hebben niet veel tijd voor pauzes. Een thermosfles of beker is dan een super handig cadeau. Drankjes blijven er lekker lang warm of koud in. Zo kan iedereen altijd genieten van een hete koffie of een koud water, ook als ze onderweg zijn.

Het geschenk is persoonlijker

Thermosflessen en -bekers zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook nog eens leuk om te geven omdat je ze persoonlijk kunt maken. Je kunt ze laten bedrukken of graveren met je bedrijfslogo. Zo heb je een mooi cadeau dat ook nog eens zorgt dat meer mensen je bedrijf zien. Elke keer als iemand de fles of beker gebruikt, denken ze aan jouw merk. Bij Keen Bottle kun je zelfs de naam van je medewerker of klant op de fles of beker zetten. Dat maakt het cadeau nog specialer en persoonlijker.

Bij Keen Bottle kun je helemaal zelf kiezen hoe je thermosfles of beker eruitziet. Je kunt gaan voor simpel en strak of juist voor iets dat helemaal rondom bedrukt is en opvalt. Zo maak je echt indruk!

Beter voor het milieu en verantwoord

Een thermosfles of beker met je bedrijfslogo is niet alleen een praktisch geschenk dat zeker gebruikt zal worden, maar het laat ook zien dat je bedrijf milieuvriendelijk denkt. Deze herbruikbare bekers betekenen minder wegwerpbekers en plastic flesjes, en dat helpt om plastic afval te verminderen. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, laat je met zo’n duurzaam geschenk zien dat je bedrijf bewust bezig is met het milieu.

Relatiegeschenken zeggen iets over wat jouw bedrijf belangrijk vindt en laten zien dat je je relaties waardeert. Thermosflessen en -bekers zijn de perfecte mix van nuttig zijn, het milieu helpen en iets persoonlijks geven. Zo kun je jouw bedrijf op een slimme en bewuste manier laten zien en waarderen wat je samen hebt opgebouwd.

Vaatwasser word minder gebruikt / kopjes zijn onnodig

Met een gepersonaliseerde thermosfles of thermosbeker hoef je dus niet meer onnodig nieuwe kopjes te pakken. Iedereen heeft zijn eigen thermosfles of thermosbeker met zijn eigen mok. Iedereen is daardoor zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van zijn of haar eigen thermosfles/thermosbeker. Dit resulteert dat de vaatwasser minder word gebruikt waardoor je als onderneming milieubewuster meedenkt, maar ook nog eens geld bespaard!

Bedrukte relatiegeschenken als mobiele advertentie die je merk promoten waar ze ook gaan

Wanneer je kiest voor bedrukte relatiegeschenken, zoals thermosflessen en thermosbekers, zet je een slimme marketingtool in. Elke keer dat zo’n persoonlijk geschenk gebruikt wordt, komt je bedrijfslogo in beeld bij niet alleen de gebruiker, maar ook bij de mensen om hen heen. Het is een soort mobiele reclame; de geschenken reizen mee met de ontvanger en vergroten zo het bereik van je merk. Dit kan leiden tot meer zichtbaarheid en herkenning van je bedrijf in diverse omgevingen, van kantoren tot buitenactiviteiten. Daarmee krijgt je merk letterlijk voeten en gaat het op plaatsen komen die traditionele reclame misschien niet bereikt.

Bedrukte thermosflessen / thermosbekers bestellen?

Heeft dit blog je interesse gewekt en denk je dat een thermosfles of beker met jouw bedrukking hét geschenk is dat je zoekt? Vraag dan zonder verplichtingen een offerte bij ons aan. Wil je meer weten over wat er allemaal kan of zit je nog met vragen? Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact op en ons team begeleidt je met plezier door het bestelproces van jouw bedrukte thermosflessen of bekers.

Meld je aan voor ons nieuwsbrief

ABONNEER EN KRIJG 20% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING! AANBIEDING EINDIGT SNEL - MIS HET NIET!

Lees ons privacybeleid voor meer informatie.