Trustpilot

Gratis verzending vanaf 40,00- bestel nu!

kerstpakketten keenbottle

Verrijk uw kerstpakketten met de stijlvolle en duurzame Keen Bottle

De feestdagen staan voor de deur, en wat is een betere manier om uw waardering te tonen aan uw medewerkers dan door ze een uniek en praktisch geschenk te geven? Keen Bottle, de stijlvolle en duurzame drinkfles, is de perfecte toevoeging aan uw kerstpakketten.

Waarom Keen Bottle?

  • Duurzaamheid: In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, laat u met een Keen Bottle zien dat uw bedrijf milieubewust is. Deze flessen zijn gemaakt van hoogwaardige, herbruikbare materialen, wat bijdraagt aan een groenere planeet.
  • Stijlvol Design: Keen Bottle combineert functionaliteit met een elegante vormgeving. Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, is het een modieus accessoire dat bij iedereen in de smaak zal vallen.
  • Gezondheid en Welzijn: Door een waterfles te schenken, stimuleert u uw werknemers om gehydrateerd en gezond te blijven. Een praktisch cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden, zowel op kantoor als thuis.
  • Personalisatie: Wij bieden de mogelijkheid om de Keen Bottles te personaliseren met uw bedrijfslogo of een speciale boodschap, wat het een nog persoonlijker en memorabel geschenk maakt.
    LET OP: PERSONALISATIE KAN ALLEEN ALS DIT VROEGTIJDIG WORD AFGESPROKEN.

Een Cadeau dat Blijft Geven

Door een Keen Bottle toe te voegen aan uw kerstpakketten, geeft u niet alleen een geschenk dat dagelijks gebruikt zal worden, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. Dit is uw kans om een positieve indruk achter te laten bij uw medewerkers en tegelijkertijd een statement te maken over de waarden van uw bedrijf.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op om Keen Bottles te bestellen voor uw kerstpakketten. Samen kunnen we een vreugdevolle en duurzame feestperiode creëren.

voor-bedrijven

Meld je aan voor ons nieuwsbrief

ABONNEER EN KRIJG 20% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING! AANBIEDING EINDIGT SNEL - MIS HET NIET!

Lees ons privacybeleid voor meer informatie.